Posts

Showing posts from November, 2011

Cocktail Sausage Roll - Popia

Image
hmmm... lama nye x hapdet... bz ya amat... kekdg terasa cam menteri kabinet pon ada sbb nk kna pk masalah dunia luar haih... dah namanye keje tpaksa la jugak buat kan... 
so weekend lepas terasa tugas menteri kabinet tu selesai... terus can masuk dapo.. nak berasap serba sedikit.. kasi meriah sket dapo tu sekali sekala
bfast... rasa cam nak mkn popia roll... tapi tgk kntg ada cuma ayam xdek... haih lom shopping brg umah lagi ni... so mari kita membuat resepi ikut suka suki yg penting 1 famili hepi...
yg can buat ni ialah popia roll jek... tapi x taruk inti popia yg beser tuh... can letak cocktail sausage + sedikit sayuran... layan resepi je lah, lg senang
Bahan2 :
ni jek sayur2an yg can taruk... cili carrot and baby romaine lettuce n yg kat bwh ni plak adalah kesemua bhn2 yg digunakan (cuma garam n minyak masak jek xde lam gamba, lupa nak snap sekali harung)
ngikutkan pic kat atas ni : dari kiri : 1. sayur baby romaine leetuce 2. carrot 3. cili besar merah 4. bawang besar (can guna sikit jek, bukan seke…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...