Posts

Showing posts from May, 2012

Jalan2 Sabah Bah...

Image
Part 1 : Accommodation

Alamak... sorila.. baru nak hapdet pasal trip can ke sabah last april (muahahaha dah lemau dah ni) kitorg sampai kat kkia (kota kinabalu international airport) kol 2pm lebey kurg angkut luggage, pg kat kiosk taxi n limo... amik 1 bajet teksi... dari kkia - hotel = RM30 ok jeklah...
Kat mana kterang stay kat kk nih? ni.. kat hotel horizon, jalan pantai... kt bwh ni pic entrance horizon nih

yg bwh ni plak kat area lobby

Dan bawah ini pula.. adalah bilik kami... cantek plak no bilik neh 1001... bilik plg tepi

lepas dah check in usha apa yg ok n x ok bilik, as promised, dpt sea view, deluxe kingsize bed
katil dia mmg best.. almaklumlah hotel baru kan.. lom pon sampai setaun lagik hotel ni lom smpt celebrate 1st bday lagik.. kategori baby lagilah ni kan so of course la peralatan dlm bilik still tiptop
caner can leh berkenan ngan hotel ni? sbb tgk pic interior design hotel ni cam cantek sgt  n byk review kata tilam n bantal dia best hmmm mmg pon...  pic kat atas ni view dari bilik can wpon…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...