Posts

Showing posts from June, 2013

Cuti-Cuti Bandung Part 6 - Jom ke Trans Studio !

Image
Hmm... dah masuk part 6, maknanye hari ke5 kami lah... And orang yg paling happy harini of course lah my little boy kan... kalo sebelum2 ni bosan dia dok melayan baju2 sulam kat pasar baru yg ramai orang dan agak panas, tangkuban perahu yg sekadar boleh tgk2 je, direct factory outlet (DFO) yang menjual pakaian2 dan tiada mainan (mainan ada tp mummy nye tak tunjuk ahhaha), so today will be different.. kesian dia, if sebelum ni dia temankan mommy, today mommy pulak yg temankan dia main2 eheheh
Hari ni jugak sebenanye our check out day... Flight kol 6.30 pm (asalnye kol 4.30 pm, tapi biasalah air asia, reschedule! Takpela, at least ada masa sikit nk berjimba2 and tak la terkejar2 sgt)  So brg mmg can dah kemas siap2 pada mlm nye, Pagi2 bangun subuh, then pegi bfast. Lepas bfast call hotel mintak late check out... and derang kasi je
So apalagi, Trans studio dah sah2 kat sebelah Trans Hotel kat tmpt kami stay ni je... Jalan x sampai satu jengkal pon da sampai ahahahaa melampau tol perumpamaan …

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...