Posts

Showing posts from December, 2013

Bercuti ke Gold Coast Australia Part 2 (Day 1 Lagi)

Image
Ya Ampuuunnn punya la lama sambungan part 1 ngan part 2 neh... hadooooii busy sungguh kekdahnye ngan urusan doniaaaa... tapi tu lah, kalo x buat2 bizi nnt x dpt gaji ehehe. Baideway arini can nk sambung sikit story pasal check in hotel, and apa yg kiterang buat on the 1st day jejak kaki kt bumi australia nih. moh layan...

Dalam episode yang lalu (ehehe ayat tak tahan), yakni episod 1 aka part 1 can citer pasal packing2 brg, apa brg mknn yg can bawak, imiresen serba sikit, and naik teksi ke hotel. So sampai hotel aritu awal lagi lam pukul10 am, so pg kaunter buat2 tanya kot2 leh check in ke kan (wpon hakikatnye aku dah tau derang ada inform yg check in plg awal kol 1, tu pon depends pd availability huhuhu). So as expected mmg bilik lom ready (katanya). Tp derang kasi la letak luggage byk2 tu lam storage room derang. Sila jgn tinggalkan brg2 berharga ye kawan2 sbb bilik dia ni sesapa je leh access. Diorg cuma bagi tag (mengikut jumlah beg) dan kita sendiri yg kena pegi letak/ambil be…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...