Posts

Showing posts from June, 2012

Holiday @ Singapore... wwoouuummm

Image
Day 1
Whoahh... baru smlm sampai dari sgapore after our 5D4N worliday (work + holiday) at singapore waaahhh mmg best hokeh sampai kan my lil son tu xnak blk umah.. nk dok hotel jek katanye... "tanak balik umah.... nak pegi hotel.. nak hotel.. nak hotel" gitu la gaya ayat dia smlm.. huhu suka suki aje kan kanak2 zaman skang.. rasanya dia mesti ingat ayah bonda dia keje cop duit nie itu sbb dia nak kterang stay je terus kat hotel sgapore tuh buat mcm umah sdiri ahahahaha
okla... kterang py stori ni lain macam sket sbb masa pg drive sdiri naik keta, tapi balik naik flight.. haaaa tudia mana plak aku pg baling keta asben aku tu kan? jgn risau kiterang mmg x baling cuma anta masuk workshop (huhuhu bg pihak my asben).
Kiterang btolak on 8 June (friday)... gerak from sgor nih xde la awal sgt lam pukul 8.30 am gitu la... pastu stop jap kat RnR _______________________ then teruskan journey ke JB... Sampai2 JB da agak2 nk dekat zohor stop solat jumaat japs.. then abes jek solat terus queue …

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...