Posts

Showing posts from May, 2013

Cuti Cuti Bandung - Part 5

Image
walahweiii.... caner leh lupa ni dah berkurun tinggalkan entry bercuti di bandung - Part 4 dan harini baru teringat, dan jugak baru ada masa nak hapdet next entry... sori la ye kawan2, kadang2 kebizian boleh membuatkan kita jadi pelupa... ececeh macam ramai sangat yg dok tertunggu2 nak baca waahahaha
takpe, apa pon can tetap nak sambung kisah merantau di bumi bandung itu hari... ni dah masuk part 5. Apa yang can buat seterusnya?

KISAH2 SEBELUM DAN SELEPASNYA :

Cuti Cuti Bandung Part 1
Cuti Cuti Bandung Part 2
Cuti Cuti Bandung Part 3
Cuti Cuti Bandung Part 4
Cuti Cuti Bandung Part 5
Cuti Cuti Bandung Part 6
Entry yang ke5 ni sebenanye adalah hari ke4 kami disini.. Hari ni plan nak pegi jalan2 melawat kawasan, pegi ke TANGKUBAN PERAHU (TP). iyerla semua orang ckp kena pegi, kena pegi... so dah alang2 kat bandung kan, baik la pegi wpon sekejap ihihihi... rezeki kami baik memandangkan tp yang sebelum ni tutup (sebab aktif) te;ah dibuka semula.
Bangun awal2, makan bekpes then kol 7.30 am camtu dah …

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...