Posts

Showing posts from November, 2013

Bercuti ke Gold Coast Australia - Day 1

Image
Alhamdulillah... safely arrived from Gold Coast Australia last 2 weeks. Eh lamanye, dah 2 minggu baru nak hapdet kat blog ke? Tu kira ok la tu bg species yg malas cam Can ni, buatnye 2 tahun haaaaa sapa nk jawab tu ahaha
So berapa lama can ke aussie? Musim apa? Dgn sapa? Naik apa? Best ke? - Pegi sana 9 hari 7 malam (termasuk perjalanan pgi balik), dari 28 Oct - 05 Nov 2013 - Musim bunga aka Spring - Dengan my hubby and lil son -  Naik AirAsia X. Tu je yg mampu buat masa ni - Besttttt sangat !!
Well, entry pasal 'Day 1' ni sebenornye termasuk 'Day 0' sekali sebenonye ehehe Day 0 merangkap waktu bertolak dan sebelumnye kekekeek
 SO as usual, nk travel ke mana pon mesti kena packing bag tol x? So besides luggage pakaian, I've one more luggage khas untuk isi barang2 makanan dan ubat-ubatan hihi tak takut kena denda ke bawak banyak2 ni? Takpe, can amalkan konsep 'tawakkaltu'alallah' Jangan terkejut, sambal ikan bilis pon can bawak tau ahahahaha
Kat atas tu korang tgk l…

Baru Balik Dari Bercuti di Australia!!

Image
Yahhh... lama x jengah blog sendiri huhu btw can baru (errr x baru sgt lah dah seminggu lebih) balik dari aussie, bumi kangaroo  Seronok mmg seronok... best giler! Nnt i'll create one special entry about Australia trip yek Pegi mana? ops bukan syney, bukan melbourne, eh bukan perth tap sudah tentunya kami berjalan2 ke Gold Coast - Kota Keriangan ehehehe Daaaa....... 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...