Posts

Showing posts from May, 2014

Cuti Gold Coast Australia Part 7

Image
Untuk hari yg ke 6 kami kat gold coast ni, kami plan nk pg movieworld lagi sekali yeaahhhh... kenapa nak pg lagi? ada 2 sebab: 1. nk bg my lil son enjoy puas2, sbb dia suka sgt masuk 'justice league the ride' tu

2. dah alang2 dpt vip season pass yg boleh masuk banyak kali ke mana2 kan (valid hampir setahun dari tarikh can beli and boleh masuk mana2 tiga park iaitu movieworld, sea world & wet n wild. Best hokeh)... so apalagi guna je lah. nnt entah bila pulak nk dtg lagi. Lgpon mmg target kami ke sini nk enjoy the themepark! yesssss pumping up our adrenaline!
 Basically apa yg kami buat pd hari ke 6 kat dalam movieworld nih lebih kurang sama je lah dengan day 3 itu ari. Korang leh baca kisah detail kami kat moviewold dalam entry part 4 (day 3) ni. Klik je link tu eh.
Tapi hari ni kami half day je lah, x tunggu parade pon sbb itu ari kan da tgk n da salam2 dgn mascott2 tu, so by tghari kitorg tahan bas untuk ke pacific fair plak. Haaaa turn mama pulak enjoy hihi
-------
Kisah di Pa…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...