Posts

Showing posts from May, 2015

Hotel Swiss Garden Beach Resort Damai Laut, Lumut Perak

Image
Nak review sikit my stay at Swiss Garden Golf Resort & Spa ni...  Ye, kdg2 u akan nampak dia ditulis as  Swiss Garden Beach Resort Damai Laut, but kdg2 jugak ditulis as Swiss Garden Golf Resort & Spa. Mana2 je lah kan... I just came back from Lumut the past two days, so mmg review yg masih fresh la ni.
I stayed there for 4D3N (13 - 16 May 2015)... agak lama lah jugak kan utk merasa kemanisan / kemasaman pengalaman di sana.

Overall can boleh bagi rate 4/5 la What ilikemost = pantai, view, landscape and pool What i dislike = cleanliness, poor maintenance, foods
Tapi kan, kat Lumut ni rasanya hotel ni lah yg paling ok.. rated as 4*. Yang lain lagi tak best kot. Sbb mostly kat town, and hotel yang dekat area shoplots... mmm mmg kurang menarik
Jom intai2 sikit
Ok, bila sampai u can park kat sini, depan hotel je, tak jauh... since can sampai on Wed 13th, so tak ramai org lah kan, senang jek dapat parking.

Then, on the way to reception / lobby... looks good. Nampak la concept 'resort' n…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...