Posts

Showing posts from July, 2015

Restaurant Nik Michael - PickNik

Image
Seronoknye kalau dapat bercerita pasal makan dan makanan kan Kali ni can nak review pasal restoran celebrity chef Nik Michael Imran yang pernah masuk masterchef dulu tu
Restoran PickNik namanya, terletak di Publika Dutamas mengamalkan konsep comfort food cafe
Jom kita start ngan salad dulu Ni my favorite salads, pegi banyak kali pon tetap order watercress salad ni sedapppp sangat walaupon cuma salad, tapi dressing dia mmg thorbaikk

Portion dia memang besar hokeh, penuh satu mangkuk besar tu Tapi sekarang ni watercress pear salad ni dah dimansuhkan dari menu huhu,  Last time can nak order, then diberitahu oleh waiter tu, dah x serve watercress salad dah  terus dah x berapa hingin can nk ke sana lagi 

Yang kat atas nispaghetti aglio olio... huish, sedappppp ya amatt Can suka sangat2 spaghetti yg masih kenyal, udang yg lembut, rasa yg sedap ahh mmg sedaplah highly recommended!
  Yang atas ni pulak spaghetti bolognese Bagi can ok... not bad
Yang ni nasi lemak yg dihidangkan bersama2 dengan so ft shell crab …

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...